Besøksgård


I tillegg til kjøttproduksjon driver vi med Besøksgård. Vi tar imot gjester hele året på forespørsel. Det være seg barnehager, skoleklasser, grupper av ulike slag eller enkeltpersoner. Vi tar også på oss ulike arrangement på gården, som bursdags selskap, og ulike sammenkomster. Bare ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud!

Vi holder også Åpen Gård 1 dag i mnd. Foreløbig er dette forbeholdt sommerhalvåret da vi mangler nødvendige fasiliteter for og kunne holde åpent hele året. Da kan du kose å se på dyrene, mate dyrene, ri på hest eller sitte på vogn, kjøpe deg kaffe med noe å bite i eller middag som varierer etter årstidene, eller bare en iskrem? Vi har også aktiviteter som snekkering, styler, natursti, trøtraktorer og lekeplass. Vi kjører tema hver gang som er knyttet opp imot årstiden vi befinner oss i den aktuelle dagen.

Du finner dagene i årskalenderen vår på forsiden. Vi annbefaler også å følge vår side på facebook hvor det kommer mange oppdateringer på hva som skjer på gården gjennom året av smått og stort!